Partners

Intern Transport heftruck en reachtruck inschrijving

[vc_row css=”.vc_custom_1529501057785{margin-bottom: -35px !important;}”][vc_column][rev_slider alias=”intern trans”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1533894074635{margin-bottom: -35px !important;}”]

INTERN TRANSPORT

[/vc_column_text][vc_column_text]Vanuit Arbowetgeving is deskundigheid voor het rijden op, of het werken met een intern transportmiddel, zoals de heftruck vereist. Adviesbureau R&B verzorgt zowel in company trainingen als trainingen op een externe locatie. Voordelen van in company trainingen zijn dat de docent u adviezen kan geven betreffende werkwijze en inrichting in uw eigen omgeving. Uw werknemers trainen de vaardigheden op eigen machines, direct toepasbaar in de praktijk.

SOOB subsidie is mogelijk![/vc_column_text][vc_row_inner css=”.vc_custom_1531134919668{padding-top: 35px !important;}”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Schrijf je hier in voor de basistraining heftruck

[/vc_column_text][contact-form-7 404 "Niet gevonden"][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Schrijf je hier in voor de basistraining reachtruck

[/vc_column_text][contact-form-7 404 "Niet gevonden"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1529493865591{padding-top: 35px !important;padding-bottom: 35px !important;}”][vc_column][rev_slider_vc alias=”heftruck”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1531482620730{margin-bottom: 35px !important;}”][vc_column][vc_column_text] Tijdens de basistraining heftruck of reachtruck leer je de veiligheidsvoorschriften met betrekking tot het gebruik van interne transportmiddelen. Na het volgen van de cursus is de cursist op de hoogte van de Arbo-voorschriften met betrekking tot intern transport.

Theoretisch deel maximaal 14 deelnemers en praktijk deel maximaal 6 deelnemers per cursus in verband met de kwaliteitswaarborging.

Inhoud theorie en praktijk

  • Kennis en gebruik van materiaal en materieel
  • Belading en belasting
  • Wet- en regelgeving
  • Veiligheid
  • Milieu
  • Ergonomie
  • Rijtechniek

Duur basis: 14 uur

Duur herhaling: 7 uur

Geldigheid: 5 jaar

De training kan ook uitgevoerd worden met o.a.:

  • Meeneemheftruck (kooiaap)
  • Voorzetapparatuur

Wij beschikken over eigen trainingslocaties, maar alle trainingen en nascholingscursussen kunnen ook In Company worden verzorgd.

Wij geven u graag meer informatie over de diverse mogelijkheden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Wij werken onder andere voor: